TruSystem 7500 cserélhetőlapos műtőasztal

TruSystem 7500 cserélhetőlapos műtőasztal

Intelligens és egyedi beteg-helyzetbeállítás a műtőasztalok új prémiumgenerációja.

Most már egy tökéletesen megbízható partnerre számíthat a feszültséggel teli kórházi munkanapokban. A TruSystem 7500 révén egy olyan műtőasztalt fejlesztettünk ki, amely lényegesen egyszerűbbé teszi a műtőben való munkát.

A gyakorlatilag végtelenül sokrétű funkcionalitás kielégíti az orvostudomány fejlődésével adódó igényeket, és az Önök minden kívánalmát. Az asztal szélsőségesen nagy – 65 fokos – Trendelenburg-fekvésbe hozható, és 590 mm-es minimális magasság esetén 30 fokos szögben dönthető. Ez a beépített endofénnyel kombinálva jól felszereltté teszi a berendezést az összes minimális beavatkozással járó műtéti eljárás esetében. A korszerű műszaki felépítés és az alkalmazott szoftverarchitektúra hatékony, és mindenekelőtt biztonságos munkát biztosít a műtőben. Különösen a beteg helyzetének beállításakor hasznosak a beprogramozott módon és zavarmentesen működő csatlakoztatások és az oszlopban, valamint a műtőasztal felső részében levő, gyakorlatilag üzemkimaradás nélküli működésre képes motorok. A kívánt asztalhelyzetek lényegesen gyorsabban és pontosabban beállíthatók a programozható, nagy sebességű motorok révén. Kiegészítő motoros komponensek is alkalmazhatók a kézi beállítások minimális szinten tartása végett. És mindezeket úgy értük el, hogy közben hűek maradtunk a legfontosabb alapelvünkhöz: „Meg kell maradnia a kompatibilitásnak a TRUMPF régi és új műtőasztalai között.” Ez biztosítja, hogy értékállók maradjanak az Önök beruházásai.

Az új, intuitív jellegű vezérlési koncepció révén forradalmasítottuk a berendezés felhasználóbarát jellegét is. A távvezérlő egységnek érintő képernyője van, amellyel bármiféle járulékos funkció is hozzáadható, így például a műtőlámpák vezérlése, a helyiség kivilágítása vagy elsötétítése. Ezenkívül a TruSystem 7500 nagyon könnyen részévé tehető a beépített műtőasztal-vezérlő rendszernek.

műtőasztal

Az új műtőasztal korszerű technológiája kifejeződik a tetszetős és funkcionális tervezési kialakításban is. Ez követi az ember anatómiai felépítését, nagyon ergonomikus, lekerekített élek jellemzik, továbbá megfelel a legszigorúbb higiéniai kívánalmaknak is. Ezáltal a műtőasztalban tökéletes kölcsönhatásba kerül az ember és a technológia.

Első pillantásra nyilvánvaló előnyök:
Tökéletes előre és hátra irányú kompatibilitás az összes elektromechanikus meghajtású TRUMPF műtőasztallal.

Rádiós távvezérlés intuitív működési koncepcióval és egyedileg programozható érintő képernyővel.
Kibővíthető hardver és szoftverarchitektúra járulékos motoros komponensekhez és maximális biztonság az üzemszünetek ellen.

műtőasztal

WLAN-interfész a korszerű műtőasztal-vezérlő rendszerekbe való egyszerű integrálás érdekében.
Programozható, nagy sebességű precíziós motorok.
Beépített endofény a tökéletes megvilágításhoz a minimális invázióval járó eljárások során.
Tetszetős és funkcionális tervezési kialakítás az innovatív és korszerű technológia kifejezéseként.
Rendkívül sík alaplap a maximális lábhely és a legjobb ergonómia érdekében.


Műszaki adatok:

A beteg legnagyobb súlya, amelyet az oszlop, az asztal felső lapja, a komponensek, tartozékok, ill. a csúszófelület megenged

400 kg

Maximális anti-Trendelenburg-helyzet (az asztal felső lapja: U26T)

±45 fok (±65 fok)

Maximális döntés

±30 fok

Magasságbeállítás (párnák nélkül)

590 mm–1440 mm

Hosszirányú eltolás

350 mm

A motorok száma/motoros csatlakoztatások a műtőasztal felső részén

6/3 (kibővíthető)

Oszlopforgás

360 fok (megállás nélkül)

műtőasztal

műtőasztal

műtőasztal

műtőasztal

Copyright © 2021 Palmedico Kft. Termékeink | Letöltés | Videó | Kapcsolat | Szervíz | Főoldal

(BM) Szerzői jogok