TruSystem 3000 mobil fix felsőlapos műtőasztal

TruSystem 5500 cserélhetőlapos műtőasztal

Rugalmasság kompromisszumok nélkül

Sokoldalú sebészeti beavatkozási lehetőségek az ápolóerő javított hatékonyságával és magasabb páciens forgalommal. Mindezt úgy, hogy nem terheli túl a büdzséjét.
A TruSystem® 3000 műtőasztal ideális opció a műtőjébe minőségi sebészeti ellátáshoz.

műtőasztal

Előnyök


Gyorsabb fel- és átépítés

A TruSystem® 3000 műtőasztal csatlakozási rendszere intuitív kezelést tesz lehetővé és lerövidíti a felszerelési időt. Minden kezelőelemet színnel jelölünk a gyors hozzáférés miatt, ez megkönnyíti a használatot.

 

Intuitív távvezérlés

A távirányítót az altató orvos szemszögéből tervezték és a műtő csapata számára intuitív használatot tesz lehetővé. Továbbá a kijelző a háttérvilágítással megkönnyíti a gyors reagálású használatot gyengén megvilágított műtői környezetben.

 

Egységes kezelési koncepció

Az intuitív távirányítón és a tönkön is ugyanazok a szimbólumok, színek és formák vannak. Számtalan gyakorlati tesztnek vetették alá, hogy egyszerű, hatékony és biztonságos legyen. A páciens fektetési irányát egyszerűen a tönkön lévő billentyűzeten lehet változtatni.

műtőasztal

 

Karcsú dizájn

A futómű sok helyet biztosít a láb számára, optimalizálja az ergonómiát a személyzetnek és lehetővé teszi a pácienshez a megfelelő hozzáférést. A keskeny tönk megkönnyíti a C- íves képerősítővel a hozzáférést intraoperatív képalkotásnál.

műtőasztal

 

Minimális karbantartás, optimális teljesítmény

A szervizhez és karbantartáshoz lényeges részek könnyen hozzáférhetők a futóműben, tönkben és asztallapban. Ez minimálisra csökkenti a zavarokat a műtét folyamatában a szerviz és karbantartási munkáknál és így az összköltséget is.

 

műtőasztal

 

Műszaki adatok

 

Max. pácienssúly

270 kg

Netto tömeg

230 kg

Magasságállítás

66 cm – 103 cm (± 1 cm)

Trendelenburg / Antitrendelenburg

± 30° (± 2°)

Oldalra döntés

± 25° (± 2°)

Hosszanti eltolás

34 cm (± 1 cm)

[fejvég: 19,5 cm / lábvég: 14,5 cm)]

Lábtartó

+ 80° / -92° (± 2°)

Hátlap*

+ 80° / -60° (± 2°)

Nulla állás

Minden részt motorosan egy szintre hoz

Asztallap (H x Szé)

201 cm x 60 cm

* Preferencia szerint  – laterális vagy kraniális hozzáférés a beteghez – a TruSystem® 3000 műtőasztalnak van egy hosszú és egy rövid hátlapja. Ezek a nőgyógyászati és urológiai eljárásoknál nyújtanak segítséget, amikor a pácienst a műtőasztalon jól előre kell fektetni.

műtőasztal

 

műtőasztal

 

műtőasztal

 

műtőasztal

 

műtőasztal

 

Copyright © 2021 Palmedico Kft. Termékeink | Letöltés | Videó | Kapcsolat | Szervíz | Főoldal

(BM) Szerzői jogok