REHAGRIP kapaszkodók

A kézzel fogható biztonság

Átfogó programunk: biztonsági, tartó és támasztó fogók ill. kapaszkodók. A kapaszkodók és tartozékok, nemesacélból különböző színben, harmonikusan illeszkednek be a fürdőszobába. Korszerű és esztétikus kivitelezéssel adnak minden helyzetben biztos és erős tartást.

 

Nemesacél - egyszerűen higiénikus

A REHAGRIP mindenek előtt a nemesacél tökéletes kidolgozásával szerzett hírnevet. Az REHAGRIP BRILLANT-ot, BLANCOGRIP-et és REHAGRIP Color-t könnyen kezelhető krómnikkel acélcsőből gyártjuk és így ellenáll minden hagyományos tisztító és fertőtlenítőszernek. A BLANCOGRIP kapaszkodók egy speciális eljárás segítségével válnak csillogóvá. A szennyeződésnek így semmi esélye sincs, a kapaszkodó mindig higiénikusan tiszta marad és megtartja a különös csillogását.

 

Modern eljárás és aktuális színek

Az REHAGRIP Color színes kapaszkodóit speciális eljárással, porrétegzéssel színezik. Mivel csak nagyon jó minőségű anyagokat választottunk ki, ezért a kapaszkodók a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek. (8 különmböző szín)

A BLANCOGRIP/AMS Color problémamentesen szerelhető be, segítséget ad az embereknek, hogy magukon segíthessenek az egész napos mozgásban.

Pehelykönnyű felhajtani

Hogy milyen különlegesség van ebben a felcsapható kapaszkodóban, az nem látható csak érezhető. Mivel a belsejében egy szabadalmaztatott, higiénikusan elrendezett gáznyomásos rugó működik. Így a fel- ill. lecsapása minimális erőráfordítást igényel. Azok számára nyújt segítséget, akik gyenge erőlétben vannak és szükségük van egy támasztó kapaszkodóra.

A kapaszkodó formája igazi újítás. Az REHAGRIP minden egyes mozgássérült számára sokoldalú kapaszkodó és támasztó lehetőséget nyújt. Felhasználóbarát, stabil és biztos tartást tesz lehetővé.

Garantáltan helyt áll minden terhelésnél. Az REHAGRIP nem csak arra ügyelt, hogy a kapaszkodók anyaga kimondottan robosztus legyen, hanem a felszerelési felületre is. Nem hegesztik, hanem fúrják. A következmény: nagyon stabil, tartós rögzítés.

 

Ergonómia és formatervezés

Az REHAGRIP olyan terméket készít, amelyekkel problémamentesen és kényelmesen elboldogul.
A tolható tusolószék szabadalmaztatott megoldás. Az ötlet egyszerű és egyben zseniális.

Copyright © 2021 Palmedico Kft. Termékeink | Letöltés | Videó | Kapcsolat | Szervíz | Főoldal

(BM) Szerzői jogok